Våra tjänster

Protect

Protect är den absolut senaste tekniken i stenskottsskydds branschen. Protect är ett transparent, extremt hållbart och säkert sätt att skydda din bil från repor, stenskott, vägbråte och andra skador som uppkommer från den dagliga körningen. Dessutom går det att ta bort Protect när det inte längre önskas på bilen.

Foliering & Bildekor

Oavsett om det är firmabilen, skyltfönster, kontoret, din privata bostad eller bil, så kan vi hjälpa dig att förverkliga just ditt eller företagets visioner och önskningar.
Med över 10 års bransch erfarenhet och ett modernt in-house tryckeri, så kan vi erbjuda det mesta inom profilering, dekor och foliering.

Lackering

Det vi jobbar med främst är fordon, men det är absolut inga problem för oss att lacka allt från köksluckor till butiksinredningar. Hos oss får du lackering av högsta kvalitet utförd av lackerare med lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap – allt till ett riktigt bra pris!

Rekond & bilvård

Rekonditionering av bilen, mer känt som bilrekond, innebär att återställa bilens lack, interiör och detaljer till så nära nyskick som möjligt.
Det är många små moment som innefattas av rekond och som i slutändan bidrar till att din bil i helhet får sig ett ordentligt lyft.
Du som kund väljer själv om du vill göra en helrekond eller enbart rekonda delar, specifika områden på bilen

Butik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

SAMARBETSPARTNERS

Vi på Standout Garage Styling har som mål att göra Din vision till verklighet

Med vår svenska generalagentur för Protect colour change och Protect clear samt vår erfarna personal så kan vi stolt säga att vi är branschledande i Sverige när det kommer till skydd av lack samt tillfällig färgförändring.
Detta kombinerat med vår folieringsavdelning, storformatstryckeri och lackeringsavdelning gör att vi kan erbjuda dig det bästa sättet att ändra färg på just din bil.